tiistai 24. toukokuuta 2011

Paitoja taivaalla.




Vihdoin sain kuvattua tuon katutaiteen. Harmittaa kyllä silti, olisin halunnut kuvata sen jollain muulla kuin puhelimen kameralla.

Ohessa on myös pari kuvaa sarasta. Nämä olivat ehdottomasti suosikkini niistä kaikista, Sara näyttää ehkä hieman Jenni Vartiaiselta. Oli minulle ensimmäinen kerta kun laitoin ja asettelin ja säädin studioon valot. Eipä se ihan niin hankalaa ollut. Kukapa olisi uskonut että siinäkin saa käyttää mielikuvitustaan. Joskus vielä haluan viettää oikein kunnolla aikaa studiossa ja kokeilla monia juttuja. Tänään aika oli valitettavasti rajallinen.
Kuten varmaan päättelitte, myös Sara otti kuvia. En ole vielä nähnyt mitä Sara sai aikaiseksi. Toivon todella että siellä on edes muutama kiva, edes yksi, sekin riittää.

Lähdettyäni studiolta tapasin Fransin. Käytiin syömässä, pyörittiin ja juotiin terassilla yhdet. Oli huiman hauska pälistä joutavia pitkästä aikaa. Kierrettiin siinä samalla parit putiikit ja bongasin vaikka mitä kivaa mitä olisin voinut ostaa Ispelle. Sille ei vain raaski ostaa mitään kun en kuitenkaan voi olla varma pitääkö se siitä ja jos ei pidä, masennun suhteellises ruhtinaallisesti joten tyydyn tyystin vain kuvittelemaan kuinka hyvältä se näyttäisi missäkin vaatteessa.
Jos saisin valita, sen vaatteissa olisi enemmän värejä, jotain kivoja maan läheisiä, todenäköisesti ruskeita sävyjä ja ehkä vähän punaista. Mutta olen oppinut katsomaan vaatteita joista herra voisi pitää ja vielä näyttävät minusta hyvältä.

Aika harha aihe :DD

Pohdein tänään että voisin todella haluta joksikin suunnittelijaksi, esim kenkä tai sisustus. Tosin minua masentaa että olen välillä aivan suunnattoman massa sokea. Paikassa jossa on paljon kivoja asioita en enää osaa katsoa niitä yksilöinä enkä löydä mitään kivaa.
Tästä voikin hypätä toiseen aiheeseeni. Vaate morkkis. Tai voisi pikemmin sanoa että rahankäyttö morkkis. Olen löytänyt todella kivoja, hieman erikoisempia vaatekappaleita, joita en kuitenkaan ole raaskinut ostaa niiden korkean hinnan vuoksi. Sen siaan kuitenkin että olisin ostanut niillä jotain upeaa tai säästänyt rahat, olen käyttänyt sen summan hyödyllisiin, ei-erikoisiin vaatteisiin, kuten toppeihin tms. Niitä olisi hemmetti soikoon löytynyt Poristakin, miksi en ostanut jotain erikoista, hienoa ja hieman kalliinpaa. Itku.

No voin aina lohduttaa itseäni syömällä. Olen kirjoittanut listan kaikista kahviloista ja ruokapaikoista joissa haluan vielä käydä ennenkuin lähden täältä! Mokossa haluan käydä vielä uudelleen ja sushilla nimenomaan paikassa sushibar. On myös muutama kauppa joissa haluan käydä, kunhan osun paikalle niiden aukiolo aikaan.

Samaiseen vihkoon myös piirsin muutaman suunnitelman uusista hiuksista, jotka toteutan kunhan täältä palaudun. En ole itsekkään varma vielä, niin en kerro teillekkään enempää. Nähkäämme se sitten kun on sen aika.

Mutta nyt poistun näiltä tienoilta pehkuihin, että kerkeän aamulla suihkuun ennen töitä ja pastasalaatin valmistusta.

ksssht....kuitti.

Ei kommentteja: