sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Mistä sitä alottaisin.

Netti aikani on aina niin rajallinen ja ei koskaan tiedä koska seuraavaksi löydän paikan missä on netti.

Mutta hei torstaina oli ensimmäinen työpäiväni ja kävimme silloin Clare Ahon valokuva näyttelyssä taidehallissa ja jossain seminaarissa, joka oli todella kuiva hahaha. Näyttely oli todella upea ja olisin muutaman taulun halunnut mukaani :DD
Unohdin muuten laturini Poriin ja tuntui ettei kenelläkään olisi minun puhelimeeni sopivaa laturia. Sara (työkaveri) kuitenkin pelasti elämäni ja lainasimme hieman seminaarisalin sähköä. Elämä jatkuu. Siitä huolimatta että se seminaari oli aivan kuiva opein siellä enemmän tiedostoihin ja kuviin liittyvää asiaa mitä olen näinä kahtena vuotena oppinut koulussa. Tämä sai minut miettimään vielä enemmä kouluni tasoa. Tuntuu ettei ne opettajat ole siellä oikeasti edes opettamassa meitä.
Mulla ei myöskään ole mitään tietoa meidän näytöstä. Olin kipeänä ja nyt olen helsingissä, en mitenkään pääse käymään koululla hakemassa papereita. Ihan pyllyä koko paska. Seminaarissa sentään tarjottiin piirakkaa ja pullaa.

No se siitä.

Myöhemmin pyörein hetken Johannan kanssa kaupungilla ja käytiin Ranska markkinoilla ja syötiin lettuja, nams :))

Olen löytänyt kaikkea tosi kivaa. Mutta valitettavasti en voi jakaa niitä kanssanne...koska....täntäntän KAMERANI ON RIKKI AHAHAHAH :)))) näyttö pimeenä ja niin. En tiedä edes miten on näin päässyt käymään kun en ole edes kannellut sitä mukanani.

Mutta voin kertoa että olen ostanut kolmet kengät ja neljännet ovat harkinnassa. Kaksi pitkähihaista, toinen on oikeen kunnon neule, yhden kauluspaidan, korviksia ja kaksi kappaletta kaulakoruja, housut ja muutaman topin, sekä löysin itselleni sen kauan kaipaamani ruskean "nahka"takin.
Syömiseen on kulunut ihan hulluna rahaa kun on tullut käytyä kaikenmoisissa kahviloissa yms. kun ei sitä aina jaksa pyöräillä asunnolle. Kävin mm. ensimmäistä kertaa Picnicissä, pidin paikasta hurjasti.

Alunperin piti tulla jo perjantaina kirjoittamaan merkintää, mutta blogger ei toiminut.

Perjantaina mun piti myös mennä uimaan sen samaisen työkaverin kanssa joka lainasi minulle laturiaan, mutta tuli niin huono olo että jätin sen sitten väliin.
Ispe tuli illalla tänne, olin siitä todella iloinen. Käveltiin siitä keskustaan syömään, taidettiin käydä kebabhousella.
Lauantai alkoi aikaisella herätyksellä ja aamureisulla yhteen kenkäkauppaan vaihtamaan ostamani kengät toisiin koska kengät kiusasivat jalkojani niin pahasti. Ispe tavallaan valitsi ne toiset kengät ja hienot valitsikin, hullaannuin niihin täysin.
Käytiin yhdessä kondiittori kahvilassa aamiaisella. Sieltä sai ihan aidosta kaakaosta keittyä kaakaota ja uunituoretta leipää. Aamiaisen jälkeen pyöreimme kaupungilla. Ispe löysi itselleen komean farkkutakin. Harmittaa etten voi kuvata heitä yhdessä kun kamera on puutteellinen.

Illaksi suunniteltiin että lähdetään vähän helsingin yöhön ja soittelin siinä vanhoja tuttujani läpi ja sain Villen jopa lähtemään matkaan.
Kuudelta käytiin saunassa ja aloin laittamaan itseäni kuntoon nauttien samalla pari siideriä jotka suorastaan humahtivat päähän. Se oli mielenkiintoinen kokemus haha. Sille yhdelle tosin nousi ihan hullu kuume ettei sille alkoholi maistunut, enkä yhtään ihmettele. Keitin sille teetä ja sanoin että ehkä sen kannattaa jäädä tänne nukkuilemaan että käyn ihan nopeasti vaan. Repi se itsensä kuitenkin ylös ja käytiin syömässä yhdessä Thai ravintolassa ja sitten menimme Coronaan ja tapasimme villen siellä. Kukaan muu ei juonut mitään mutta en antanut sen häiritä itseäni. Olin laittanut itseni nätiksi ja siideri maistui kiusallisen hyvälle...
Siinä juoruttiin joutavia pari tuntia ja lähdettiin omille teille. Sovittiin että otetaan kunnolla uusiksi joku toinen kerta kun aikaa kuitenkin vielä on.

Yö oli levoton ja taisin saada siinä pienen kuumeenkin.

Aamusti heräsin ja katsoin kelloa, 09:53.
20 min aikaa ehtiä studiolle. Kauheella paniikilla ja kiireellä olin kuitenkin ajoissa :D
Harmittaa että nukuttiin niin pitkään, olisin halunut mennä Ispen kanssa aamupalalle ennen töitä :C

Täällä sain ylpeän assari homman keittää kahvia ja kattaa aamupala pöytä. wooOOooO :DD
Ei siitä tuli vain hyvä mieli. Musta on kiva laittaa muille ruokaa.

Nyt istun koneella etten ole tiellä kun tuolla kuvataan nude kuvia ;))

Hieman sekava merkintä oli mutta kattoi aika suurinpiirtein mitä täällä on tapahtunut. Sillai pinnallisin puolin. Jos olisi netti enemmän käytössä ja aikaakin enemmän voisin paneutua tarkemmin yksityiskohtiin, kuten siihen sympaattiseen vanhaan mieheen joka haaveili uutta katiskaa tai siittä taichii aamutreenaajasta läheisessä puistossa.

Vielä muutama kuva jotka kerkesin räpsiä ennen kameran kurjaa kohtaloa.


Kuva toisesta pitkä hihaisesta jonka ostin, napit olivat aivan ihanat.

Ihanat kengät jotka valitettavasti jouduin käymään vaihtamassa, tekivät nilkkani hurjan kipeäksi >:

Loppuksi vielä kuva kynsistä jotka kävin huoltamassa ennen reissua. Mittaa tuli vielä hieman lisää. Makuuni ovat kyllä hieman liian pitkät. En osaa tehdä näillä mitään. Hileet eivät kuvasta kauhean hyvin erotu mikä on sääli. Pidän kynsistä kovasti.

Nyt poistun siivoamaan.
Ensikertaan~

4 kommenttia:

Efoto kirjoitti...

Nuu kiitosh seurasta tiitiäinen >3< <3
Hope we shall meet again! <3

Hemi kirjoitti...

Oohh, tuo pitkähihainen on varsin ihastuttava. ps. ei millään pahalla mut yhdyssanavirheet häiritsee mua :D toivottavasti oot viihtynyt siellä (tai minä ainakin viihtyisin ´ u `)

miamaija kirjoitti...

Rakastuin tohon sun paitaas! se on nii kiva! Pid hauskaa siel, ikävä on!

Laura kirjoitti...

Hemi: Olen yhdyssana sokea ja välillä vaan hakkaan välilyöntiä huomaamattani. Enkä osaa katsoa omasta tekstistäni kirjoitus virheitä niin pahoittelen siittä :DD

Ja juu olen viihtynyt ja paita on kiva!

Maija pian nähdään.