keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Toukokuuta.

Toukokuu lähestyy hullua vauhtia ja sitä myöten myös muuttoni Helsinkiin.
Ja ennenkuin pelästytte tyystin otan asiakseni mainita myös etten ole aikeissa Helsinkiin jäädä.

Meillä siis alkaa työssäoppiminen ja olen itse menossa studio Asadinille assariksi. Hieman jännittää jo mutta odotan toukokuuta lämpimällä mielellä.
Kämppä on valmiina ja sellaiset asiat hoidettu. Vielä pitäisi miettiä mitä kaikkea otan mukaan. Kameran ja tietokoneen nyt ainakin ja kai sitä pitää jotain päällekkin pukea.

Aino sanoi jättäväsnsä fillarinsa minun käyttööni. Eli pääsen pyörällä kampille noin 5-10 minuutissa.

Pohjustavasti olen jo miettinyt mitä ajattelin haalia kotiin vietäväksi kuukauden mittaiselta Helsingin lomaltani. Ainakin kengät! Ja ehkä toisetkin, hihi.

Ilma on alkanut jo lämmetä ja eilen raijjasinkin kaikki talvivarusteeni varastoon. Hieman imuroin ja pesinlattioita ja vessankin kuurasin. Pöly ärsyttää kun aurinko suorastaan manaa sen esiin. Vielä pitäisi järjestellä vaatteita ja muita tavaroita jotka suorittavat joukkovaltausta pitkin pöytiä ja tuoleja. Vaatekaappikin pitäisi jälleen käydä läpi ja tällä kertaa oikeasti poistaa sieltä jotain. Hamsterin luonteeni on rasittava ja taipumukseni kiintyä materiaan vielä rasittavampaa. Kenkiä jo karseinkin, tosin eroon en niistä ole vielä päässyt.

Kirjahyllykin huutaa huomiota ahahaa.

Pöytäkoneeni on edelleen pimeenä ja en ole siksi vieläkää kertonut teille tamperekuplii reissustamme AHAAHA :DDD Ei siinä tosin kauheasti mitään kerrottavaa ole.




Plus voisin vielä mainita että olen varsin tyytyväinen uuteen ulkoasuuni. Vieläkun saisi koneen kotona toimimaan niin voisin vaihtaa otsikko kuvan väriä :)) Ehkä en tarvitsekkaan ketään ammatti koodaajaa luomaan blogiani haha.

2 kommenttia:

bL kirjoitti...

Kai laitat pois lähtevät vaatteetki sitten johonkin näkyville myyntiin? :D

Ja toi jääkarhu on tuolla jotenkin irrallinen. :'D

Laura kirjoitti...

Jääkarhu.. KOSKA JÄÄKARHU!