keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

missing sun

Tänään katselin kenkiäni ja karsein sieltä muutaman parin ja kyllä aijon pistää ne myyntiin. Kuvaan ne mahdollisesti tämän päivän aikana, jos saan aikaiseksi.
Huvittavaa asiassa on se että pidän kyseisistä kengistä edelleen mutta jotenkaan ne vaan eivät istu kokealmaani, joka tapauksessa minulla on liikaa kenkiä.

Ajattelin myös käydä vaatekaappini läpi sekä kirjahyllyni.

Kuinka siistiä olisi sellainen paikka jonne voisi vain viedä kaikki turhaksi käyneet tavarat ja niistä saisi rahat takaisin, tai niinku puolet rahoista takaisin. Ilman että tarvisi myydä niitä kellekkään vaan dumpata ne sinne :DD
Asioita tietenki vaikeuttaisi se ettei kenelläkään olisi todisteita mitä mikäkin tuote on maksanut ja kuka hullu ylipäätään ylläpitäisi sellaista paikkaa. Mutta näin haaveissa sellaisesta voi puhua ja haaveilla.
Kaiken tämän kevään ja siivoamisen ja tavaroiden karsimisen lisäksi, omistan hullun halun muuttaa. Mahdollisesti jopa omistusasuntoon että saisin tapetoida ja maalata kuten haluaisin.

ÄH nyt mieleni tekee jäätelöä. NAM NAM...

Kevät toi myös mukanaan juuri tuon halun uudistaa vaatekaappia ja ostaa myös uusia meikkejä. Hauskaa sinällään että ne kerrat kun meikkaan ovat hyvin harvassa. Tosin jos osaisin tekisin itselleni kutakuinkin tämän näköisen luomuksen;


Ihan tajuttoman kaunis meikki, juuri osuu minun makuuni. Mallissakaan ole mitään vikaa ASD:DD
Olen myös harkinnut että hakisin meikkipuolelle opiskelemaan. Tuskin minusta koskaan ammatikseni tulee maskeeraajaa saatikka meikkaajaa, mutta ihan omaksi iloksi sellainen olisi ihan hyödyllinen, eikö?
Sen lisäksi olen harkinnut huonekalu suunnittelua ja muotoilua, vähän kuin puuseppä hommia.
Ehkä suurimpia salaisia haaveitani olisi kenkäsuunnittelu, kengät kun tuntuvat olevan se suurin intohimoni, niin miksei samalla tekisi itse omat kenkäni.

Ei silti jossain vaiheessa ehkä toivottavasti asun Lontoossa, kivassa kattohuoneistossa joka kuitenkin on vain yksi suuri avoin tila ja siellä minulla olisi oma valokuvausstudio. Töissä olisin läheisessä kahvilassa tai kapakassa. No sitä katsellaan sitten joskus...


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tolla blurrauksen ja muokkauksen määrällä kenen tahansa amatöörin tekemä meikki näyttäisi hyvältä tossa naamassa.

Photoshop - Gotta love it.
http://i.crackedcdn.com/phpimages/photoshop/7/6/6/48766_slide.jpg?v=1

Laura kirjoitti...

No kyllä sen kaikki huomaa että kuvaa on shopattu ja kauniisti on shopattukkin, mutta meinasin silmämeikin sävyjä ja asettelua. Se näyttää kauniilta. Lisäksi tuo nude sävy mikä huulissa on on kaunis.