perjantai 8. huhtikuuta 2011

Jos voisi liitää tuulen selässä, näkisikö maailman laidan?

Eilinen ilta uhkasi henkistä kuolemaa ja synkkää masentumista. Miksi ihmeessä ihmisen tarvii kituuttaa itseään valvomalla tahallaan ja ajatellen epämukavia asioita jotka vaan synkentää mielen.

Leikin kameralla illalla ja sen zoomilla ja sain aikaan aika häiriintyneitä kuvia. Hava niistä oli tosin julkaisu kelponen.

Mutta nyt tähän päivään. En ajatellut tänäänkään likkua kuningattaren paikaltani tietokoneen äärestä!! No ehkä voin katsoa pari leffaa. Ostettiin kaupasta filippiinoksia leffa snäksiksi. Taas turhaa syömistä.
Kävin myös vaa'alla tänään mikä tuotti ihan positiivisen tuloksen. Painoa oli enemmän kuin koko kuluneena viikkona. Tuntuu aina kivalta huomata että numerot palaavat normaaleiksi. Onhan sitä kiva olla hoikka mutta pitää silti vahtia ettei paino putoa liikaa. Vielä kivempaa on meinaan se että on edes jotain muutakin muotoa kuin suora, vaikka edelleen olen sitä mieltä että reiteni ovat valtaisat muuten sopusuhtaisessa kehossani. Ja ihan sama mitä te sanotte minä nään ne suurina ja ei ne siitä kutistu ellei asialle oikeasti tee jotain.

Tehtiin taas varsinaista opiskelija gurmeeta. Paistettiin eka kananmunia ja maustettiin ne pippurilla. Tämän jälkeen paistettiin sipulia ja herkkusieniä jotka maustoimme pippurilla ja soijalla. Hyvää oli :) Juomana tarjoiltiin kuohuavaa simaa vaikka vappuun onkin aikaa.



Pari esimerkkiä illan valoleikeistä :DD

Ei kommentteja: