maanantai 15. lokakuuta 2012

Lokakuu.

Eksyin lauantaina käymään kaupunglla ennen töitä. Paikat vilisivät väkeä.
Jonkin sortin alet siellä oli menossa.
Itseä harmittaa aina tälläisinä päivinä ettei voi tuhlata itselleen mitään kivaa kun rahaa on sen verran mitä on.
Jos vahingossa siitä mainitsee jollekkin kuulee toistuvasti kommentin;
"Olisit miettinyt sitä silloin kun koiraa olit hankkimassa."
Niin olisit ja olisit, enkä kyllä vaihtaisi Ninoa tahi Elkeä pariin uusia kenkiä. Mutta tarkoittaako se että jos kerran päättää kahdesta toisen ei voi enää edes haaveilla toisesta? Menetinkö oikeuden haluta uusia kenkiä siinä kun Nino muutti meille.
Uskon silti olevani onnellisempi koirien kanssa kuin kenkien, vaikka se aina silloin tällöin harmittaa että löydät jotain kivaa johon sinulla ei sitten loppujenlopuksi ole varaa.

Joulukalenterit ja konvehtirasiat. Hyi. Kassajonossa joululahjoista kekustelevat ihmiset. Hyi. Taas se kaikki alkaa. Hyi.

Eilen kävin Jolen kanssa kuvaamassa. Jole sai lekkiä ammattilaista ja minä kalustetta, koiratkin olivat mukana.
Tässä pari kuvaa koirista. Muut tulevat myöhemmin sillä Jole saa itte ajan kanssa käsitellä ja näyttää mulle sitten vasta mitä saatiin aikaan.

Elke tänään 15vko ja painoa alkaa olemaan siinä 12kg tuntumassa ainakin.
(En varmaksi tiedä kyn ei olla vaa'alla käyty.)

+ Ninosta wnb rakennekuva.

6 kommenttia:

Broccoly kirjoitti...

wanna see elke soon and be amazed by growth! :I
Minä olen sitä mieltä että aina saa haaveilla, mistä sitten ikinä haaveileekin ja tommoset kommentit on tyhmiä, että "Oisit ajatellu sitä sillon". Oon joskus saattanu iteki sanoa jolleki jotain semmosta jostain asiasta, nyt kun asiaa miettii. :c

Kevätsammakko kirjoitti...

Haaveilla saa kaikesta, mutta mielestäni tossa kohtaa "ei ole oikeutta" valittaa asiasta. Tai siis. Olipas nyt taas kauheen kärkkäästi sanottu, mutta kaikki varmaan ymmärsi pointin. Enkä siis mitenkään väitä, että sä olisit valittanut, kunhan nyt hölisen yleisesti. :D

Lumina kirjoitti...

Mä ainakin saan valittaa ihan mist mä haluun. <3 Must on ylipäätään ihmeellistä tommonen "Jos et tee x niin et saa valittaakaan". Mua ottaa päähän jopa se et presidentinvaaleissa ihmiset itkee et jos et äänestä, et saa valittaa. Ihmiselle on luontaista valittaa ja se on kaikin puolin suositeltavaakin, koska se keventää oloa ja lähentää ihmisiä. Usein mä ainakin käytän valittamista jo melkeen smalltalkina. Valittamalla saa helposti juttuseuraa, koska se on kaikille ihmisille yhteistä.

MUT SIT on niit jotka on vaan sillee et "No sulla ei oo oikeutta" ja menee itte kitisemään jostain ihan yhtä tärkeestä ja oikeutetusta jollekin toiselle. Voi Jeesuksen pyssyt mä sanon.

Ja mä ainakin koiran omistajana ymmärrän ton logiikan täysin. Vittuku ei oo rahaa kaikkeen täs maailmas ei tarkota sitä, et haluu eroon koirista. Ihmisen perusluonteeseen kuuluu valittamisen lisäks kaiken haluaminen ja ei-mihinkään tyytyminen. Vaiks olis koirat ja iha pipona rahaa niin varmaan löytys jotain mitä haluis kuitenki sit vieläki. Ihmisen kuuluu haaveilla.

Jos ton saman jutun jalostaa kaikkeen muuhun ni voisin koko elämäni vaan käydä semmosii kahden lauseen keskustelui. "Haluisin matkustaa." "Et voi valittaa, miks aloit kouluttautuu korkeesti, olisit menny amikseen niin olisit nyt jo ollu kolme vuotta töissä ja säästäny lomamatkan. Mut moi." "Mun isä kuoli." "Itse rakensit siihen hirveen vahvan siteen ni nyt sit harmittaa." "Myöhästyin bussist." "Oma vikas, synnyit 2min liian myöhään." jne. :D

Kaikkialla muualla toi ois huonoa ja tylyä käytöstä, mut sit koiriin tätä maailman loogisinta ajatusmaailmaa jostain syystä SAA jalostaa. En tie miks ihmiset ottaa sen koira-asian niin nokkiis. Miks ei sit riitä empatiaa, jos on ottanu koiran?! Onks ihmisillä jotain kateutta vai muuten vaan tamppooni vinossa, siitä en sit tiiä.

Laura kirjoitti...

Onko sulla nyt loma viikko. Mie olen tän viikon aikalailla neljän jälkeen tavattavissa (eli koulun jälkeen).

Joo varsinkin silloin kun menet vaan mainitsemaan et visti et jäin hienot kengät tai että nyt oli alessa sellanen takki joka olis just nappi mut en sit ostanu kunnei ollu rahaa - Se on sellasta valintoja, sie teit jo omasi.
ARGHÖRÄR...moi.

Laura kirjoitti...

<3 kaks vikaa kappaletta, en olisi itse sanonu paremmin.

Laura kirjoitti...

"Myöhästyin bussist." "Oma vikas, synnyit 2min liian myöhään." - Kuten Lumina tuolla kätsysti mainitsi.