sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Turhaakin turhempi.

Mulla ei ole liiemmin tarjota teille mitään kuvamateriaalia koska unohdin kameran molemmilla kerroilla kotiin kun jonnekkin lähdin.

Perjantaina lähdimme Tytin kanssa ajelemaan Helsingin suunnille, jäähalli päämääränä, tarkoituksena nähdä Placebo. Mutta metsiinhän se meni. 10min ennen ovien avaamista (lehdessä siis valehtelivat kun sanoivat että 20min) foonista töräyteltiin että hei moi keikka peruttu ja silllee, et ei oo mittään nähtävää et kipittäkääs kottii. Siis ihan selkee kusetushan se oli, pakko sen  nyt on olla. Ihan tosi hei. Samainen kuulutus kuulutettiin 4 kertaa ennenkuin ihmisiin tieto tuntui uppoavan. Porukka huusi ja raivosi, osa itki ja kolmannet vaan lähti kylmästi kävelemään pettymyksen saattelemina kottiinpäin. Me siinä Tytin kanssa seisottiin aika tyhminä, ei oikein tiennyt että miten päin siinä olisi pitänyt olla tai mitä tuntea. Kotiin me sit lopuksi lähdettiin. Matkalla tuli kiljuttua kettua ja karjuttua linkin parkkia -- loppupeleis aika paska reissu, mut tulipahan tehtyä.

Saas nähd tuleeko korvaavaa keikkaa koskaan?

No siinä yö kyylättiin Teen wolffia ja mulle iski taas tuskat siitä et kolmos kausi tulee vasta ensikesänä...._ENSIKESÄNÄ_ Siihen on vielä ikuisuus aikaa. 

I do not approve...
Lavvantai oli siunattu Treelle. Käytiin sirkuksessa ja jumaloin sitä miestä jolla oli ainakin 16 valkoista coonia ja ne teki temppuja. Myös lopetuksen prätkä numero oli nähtävä. En ollut ennen ollut sirkuksessa mut tulipa sekin nyt koettua. Lapsena olisin ehkä nauttinut siitä enemmä. 
Pellet on hirveitä...
After Circus --- Classic American Diner --- Ähky.
Täytyy myös sanoo et pirtelö oli ylihintainen kokoonsa nähden mut ihan maistuva, tosin myönnän saaneeni paremman pirtelön esim mäkkäristä.


Hyvästä makkarakeitosta ja vatsakivuista huolimatta sain itseni tänään puistoilemaan ja siellä päädyimme keskustelemaan muumeista siksi tämä hilpeä loppuhuipennus. Muurahaisleijona on seurannut mua näille päiville asti ja on edelleen kamalin asia mitä muumeissa on.

8 kommenttia:

Aurinko kaakao kirjoitti...

Et siten käyny meillä :< Ja mä kun olin viel koko vkl yksin kotona!
Msitä jaksosta toi vika muumikuva on? En muista tollasta yhtään :O

Rikupii kirjoitti...

Oks meikä toi pää ku vilahtaa tuolt taustalt ? ;DD

Lumina kirjoitti...

Must oli kamalin toi missä oli noita käsiä! En edes muista kauheesti, että mitä siinä tapahtu, mutta vieläkin ne kädet sai pienen ällöreaktion aikaan.

Anna kirjoitti...

Mörkö oli jo pienenä mun mielestä lähinnä vitsi, mutta monia muita noista kammosin tosissani, kuten tota kammotusta joka on Nipsun perään tossa alarivin vasemmalla.

Laura kirjoitti...

Mjoo oli siinä seurue messissä, tarvittee tul joskus sillain et olen itekseni liikentees :)

Toi viiminen on se vedenneito jakso. Muumipeikko näkee siittä unta sinä yönö kun se lampi katoaa ni se jumittuu noihin oksiin siin unes.

Laura kirjoitti...

Son ekan luokan luokkakuva et siin vilahtelee se kuka mun edes mahto sillo siesoa.

Laura kirjoitti...

Joo son muumipapan muistelmista kun se karkaa sielt lastekodista ja kuvittelee sin mettää kaikkia kauheuksia. Son kyllä kieltämättä aika ahdistava jakso.

Laura kirjoitti...

Joo men kans mörköö pelänny vaik siitä painajaisiakin näin.
Nykyään kun kattoo niin se lisko on vaa söpö kun se jöpöttää siin ja kattoo ko nipsu riehuu sillei "öö..."