perjantai 4. lokakuuta 2013

Nauruton.

Vaihdoin Blogin nimen koska samalla nimellä alkoi leviämään tekstiä lemmikkipiireissä jonka ihmiset yhdistivät minuun joka oli siis täysin perätöntä.
En tiedä miksi joku jaksaisi nähdä vaivaa kiusatakseen minua niin.

naurava naaras susi (smiling shewolf) on fiktiivisen elämänkerran tyylisen novellin nimi jota olen kirjoitellut joten otin sen väliaikaiseksi nimeksi blogille kunnes kehittelisin paremman, helpomman ja helpommin mieleen jäävän nimen.

Olen kuitenkin umpikujassa, koska en halua käyttää omaa nimeäni.
Jan Fox tai Janica Fox on netissä käyttämäni alias, mutta minusta sekään ei oikein istu.
Olen pyöritellyt ja maistellut sanoja niin paljon että kaikki tuntuvat typeriltä.

Mitä teen kun olen niin mielikuvitukseton.
Onko kellään ystävällisellä mitään ideoita?

12 kommenttia:

Broccoly kirjoitti...

Täytyi miettiä tosi pitkään muistaakseni, mikä blogisi nimi oli ennen. Pidän nykyisestä. Se on nätti, sointuva ja helppo muistaa.
Itsekin olen miettinyt blogin nimen (ja otsikkokuvan) muuttamista. Itse pyrin johonkin lyhyeen ja toivottavasti yhtä "abstraktiin" kuin nykyinenkin.

Mielestäni sun siis kannattaisi pysyä jossain saman tyylisessä kuin nykyinen nimesi.

Anonyymi kirjoitti...

sun teksti on hirveetä luettavaa kielioppivirheiden takia. ootko ollenkaan kouluja käynyt....

Laura kirjoitti...

En tiedä onko se vaan minä, mutta jos on halukas avautumaan toisen kirjoitusasusta kannattaisi itse huloehtia ensin oma kuntoon, mutta kuten sanoin se saattaa olla vain minä.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Laura, älä viitsi nipotta ja ottaa itseesi. Yksi pieni iso alkukirjainvirhe on vähän verrattuna siihen, että sinun tekstisi on täynnä hieman vakavampia kielioppivirheitä ja sanatkin on välillä ihan väärin kirjoitettu.

Laura kirjoitti...

Mielenkiintoista.
Saavut paikalle hyvin provosoiden ja selvästi tarkoituksena tuottaa pahaa mieltä, kuitenkaan vastaukseni ei näytä miellyttävän. Kuka tahansa huomaa että viestisi oli tarkoitettu henkilökohtaisesti itseen otettavaksi. Pettymykseksesi joudun kuitenkin myöntämään että yrityksesi ei kantanut hedelmää, eikä huonot yö uneni johdu kutinastasi.
Vakava on myös hyvinkin vahva sana ottaen huomioon asiayhteys, puhutaan kuitenkin vapaamuotoisesta blogikirjoituksesta, ei äidinkielen ainekirjoituksesta.

Anonyymi kirjoitti...

Tuota noin... Toinen ihminen ei voi ikinä tietää toisen sanojen tarkoitusta. Jännää sinäänsä, ihmiset luulevat toisin. :)
Lukijoiden on huomattavasti mukavampaa ja helpompaa lukea teksti, jossa ei esiinny liikaa virheitä.

Laura kirjoitti...

Jos sinua olisi alun alkaenkaan kiinnostanut lukioideni mukavuus olisit esittänyt asian kutakuinkin näin miten aikaisemmassa mainitsit. Valitettavasti tämä ei muuta sitä faktaa että ensimmäinen lähestymisesi oli hyvinkin lapsellinen tapa yrittää tuottaa nimettömänä hallaa toiselle, oli syy sitten mikä tahansa.

Anonyymi kirjoitti...

Sehän on sun mielipide :)

Laura kirjoitti...

Tässä ei tainut nyt enää olla mielipiteestä kiinni.

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään kovin blogistasi! Ja kirjoitusasusta, helposti luettavaa ja ymmärrettävää. :) Uutta tekstiä ja kuvia odotellessa! Ehkä olisi hyvä vain ajan kulua ja ootella sitä "oikeaa" nimeä, sillä nykyinenkin on oikein passeli!

Laura kirjoitti...

Oi kiitos ystävällinen anonyymiseni ♥

Tiedostan kyllä kirjoitusvirheeni kuten ano tuolla aikaisemmin ystävällisesti huomautti, mutta koska blogini ei perustu tekstiin en ole niin stressaantunut. Parhaani korjaan tietenkin huomaamani virheet. (lukihärö)

Kiva että nimi on kiva, minäkin pidän. Utta kamaa pyrin saamaan ASAP.

Anonyymi kirjoitti...

Noniinno, itseä ei pienet kirjoitusvirheet niinkään haittaa jos teksti pysyy luettavana. Useimmiten ne virheet vilisee ohi lukiessa eikä niitä noteeraa. Sisältö se tärkein. :)