tiistai 4. joulukuuta 2012

Kissa olikin huijaus


Fiilistely kollaasi muutamista hankinnoista jotka suoritin ennen lupaustani olla hankkimatta mitään itselleni kunnes joulu on juhlittu.
Olenhan minä muutaman lahjankin onnistunut ostamaan mutta tuntuu että joulun alla kulutan enemmän omiin tarpeisiini kuin normaalisti.
Kotona ei ole vielä riehunut joulusiivo enkä ota siitä stressiä, kyllä sen ehtii.

6 kommenttia:

Aurinko kaakao kirjoitti...

Mä oon niin joulun vastainen, että en lähde joulun alla kauppaan ellei ole aivan pakko ja silloinkin teen vaan vältämättömät. Joululaulut ostoskeskuksissa on yks iso syy tähän.
Tänään kyllä terkkarireissulla kävin Fidalla, kun en halunnu oottaa ulkona 20 min. bussia ja ostin ihan tarpeeseen villapaidan, huomasin tänään aamulla etten enää kaapin tyhjentämisen jälkeen omista yhtäkään villapaitaa, takkeja on kyllä varmaan 10.
Ihania nuo kynsilakat!

Laura kirjoitti...

Mie olen jouluhysteria vastainen mutta muuten en osaa vihata joulua enkä sen oheistetta.
Minusta on oikeastaan hauskaakin kuunnella kaupoissa joululauluja ja shoppaamista rakastan. Ainoa vaan että jos on liikaa ihmisiä liikkeellä samanaikaisesti ahdistun.

Tietenkin minua harmittaa että joulun perimäinen idea ja perheläheisyys on niin rahallistettu ihmisten kulutukseen.

Kiitos! Itsekkin pidän~

Jenny kirjoitti...

Hei, uusi banneri on ihan sika hyvä! Parempi kuin edellinen. :)

Laura kirjoitti...

Kiitos Jenny!
Itse kyllä pidin edellisestäkin mutta valojen värit eivät sopineet blogin muuhun värimaailmaan.

Unknown kirjoitti...

Joulusiivous ei ole pakollista ja kyllä itseäänkin saa (ja pitää!!) muistaa, varsinkin näin joulun alla :) Mainio tuo violetti kynsilakka, kuin suoraan tähtisumusta reväisty!

Laura kirjoitti...

JEP!! Samaa mieltä x)
Nuo kaikki ostamani lakat olivat samanlaisia vaan eri sävyissä. Tuo metallinen kiinnostaa ja sitä varmaan kokeilen seuraavaksi.